«Το πρώτο ελληνικό Φεστιβάλ στο Ντίσελντορφ» με συμμετοχή των Θεσσαλών Ευρώπης

 

Ντίσελντορφ.-  Το πρώτο ελληνικό Φεστιβάλ προώθησης και προβολής της Ελλάδας (τουρισμός και προιόντα) στο Ντίσελντορφ είναι γεγονός και η επιτυχία του ήταν μεγάλη. Το τριήμερο Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην καρδιά του Ντίσελντορφ από την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2017 έως 2 Απριλίου 2017 υπό την αιγίδα του ελληνικού Προξενείου Ντίσελντορφ είχε μεγάλη ανταπόκριση, τόσο εκ μέρους των Ελλήνων συμπατριωτών όσο επίσης και τη συμμετοχή και του γερμανικού λαού!

Στην πρωτεύουσα της Ρηνανίας Βεστφαλίας μύρισε ΕΛΛΑΔΑ και διαφημίστηκαν ελληνικά τοπικά προϊόντα, καθώς και ο τουριστικός και πολιτιστικός πλούτος όλων των Περιφερειών της Ελλάδας (με λυπηρή εξαίρεση την περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία έλαμψε δια της απουσίας της! Ευτυχώς όμως συμμετείχαν οι Θεσσαλοί!) Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα επισφράγισε το όλο γεγονός. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν και παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό του Θεσσαλικού Συλλόγου Ντίσελντορφ.

Στις φωτογραφίες: Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιος Βόμπρας με την Πρόεδρο του Θεσσαλικού Συλλόγου Ντίσελντορφ κ. Σοφία Μιχαλέ και (κάτω) με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Ντίσελντορφ κ. Δελαβέκουρα.