Φάληρο: Κρυμμένος στην ντουλάπα του διαμερίσματος ο καταζητούμενος ληστής;

Αθήνα.-Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ένοπλης ληστείας στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τέταρτος ληστής παρέμεινε κρυμμένος για 14 ώρες σε ντουλάπα του διαμερίσματος του 8ου ορόφου, στο σπίτι του ζεύγους ηλικιωμένων.

Ο δράστης έγινε κυριολεκτικά αντιληπτός από την μυρωδιά περί τα μεσάνυχτα. Οι ηλικιωμένοι άνοιξαν για πρώτη φορά την ντουλάπα, την οποία δεν είχαν ψάξει νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές και ο ληστής, βγήκε απειλώντας με πιστόλι το ζευγάρι που είχε νωρίτερα ληστέψει.

Υπό την απειλή του πιστολιού ο δράστης βγήκε από το διαμέρισμα. Στους κοινόχρηστους διαδρόμους και το κλιμακοστάσιο, οι υπόλοιποι ένοικοι είχαν βγει έξω, θορυβημένοι από τις φωνές του ζευγαριού. Ο ληστής τους απείλησε όλους και κατάφερε να διαφύγει, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται πως και οι 4 δράστες είναι σεσημασμένοι για ανθρωποκτονία, απόπειρα αυτοκτονίας, ληστείες και κλοπές.

Ο Μολδαβός ληστής που σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου, στην προσπάθειά του να ξεφύγει μετά την ένοπλη ληστεία, είχε λάβει μέρος, στο παρελθόν, σε ληστεία μετά φόνου.

πηγή: Skai.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΡΗΡ: Καλά, είναι δυνατόν οι αστυνομικοί να ¨αλωνίζουν¨ , από χθες Δευτέρα, την Αθήνα για να βρουν τον ληστή και μην έχουν ερευνήσει πρώτα ΟΛΟΥΣ τους χώρους του διαμερίσματος και της Πολυκατοικίας;  Αστυνομικές ταινίες δεν βλέπουν στην μικρή οθόνη;

Τι άλλο να σκεφθεί κανείς; Πολλά. Και σε πολλά επίπεδα, μέχρι το πιο ψηλό στην Κατεχάκη …και αλλού!