Δύο ομογενειακά στελέχη στην Ρanhellenic Post για το θέμα Ιβάν Σαββίδη-Κυρ. Μητσοτάκη

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Αθήνα.- Δύο μέλη της ομογένειας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και ο κ. Βασίλης Ματαράγκας, του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου που εδρεύει στο Σικάγο, απαντώντας σε ερώτημα της Panhellenic Post, αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του ομογενή Προέδρου του ΠΑΟΚ και μεγαλο-επενδυτή Ιβάν Σαββίδη, για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξαν  ταυτόσημη άποψη.

Βασ. Ματαράγκας

Ο Πέτρος Γαλάτουλας,

Συγκεκριμένα ο κ. Γαλάτουλας, ο οποίος σημειωτέων πέρυσι είχε Grand Marshal της εθνικής παρέλασης στην Νέα Υόρκη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και φέτος τον Ιβάν Σαββίδη, χαρακτήρισε δικαίωμα και των ομογενών να έχουν και να εκφέρουν άποψη για τον καθένα, ως ελεύθεροι άνθρωποι. «Εμείς εδώ, τα βάζουμε και με πολιτικούς και με όλους», είπε.

Από την πλευρά του ο κ. Ματαράγκας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες της όλης υπόθεσης «γι’ αυτό και δεν θέλω να πάρω θέση»,  εξέφρασε, πάντως, και αυτός την εκτίμηση ότι  «ο κάθε ένας άνθρωπος μπορεί να εκφρασθεί όπως θέλει και όπως πιστεύει».