Θερμή υποδοχή για τον Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση στο Βελλίδειο

Θεσσαλονίκη.- Η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση της έκδοσης για την πολιτική οικονομία της Ελλάδας την περίοδο 2000-2015, την οποία επιμελήθηκαν οι καθηγητές Παντελής Σκλιάς και Σπύρος Ρουκανάς, που έγινε στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ με διοργανωτή το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Περισσότερα από 1.000 άτομα, σύμφωνα με τους διοργανωτές συγκεντρώθηκαν και η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή, με χειροκροτήματα, χειραψίες και αγκαλιές, θύμιζε εικόνες από την επίσκεψή του στη Διεθνή Εκθεση.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, όλοι οι βουλευτές του κόμματος στην Α΄ και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (Κ. Γκιουλέκας, Στ. Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη. Θ. Καράογλου, Σ. Αναστασιάδης), ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, πρώην υπουργοί ή υφυπουργοί (Γ. Ορφανός, Ι. Ιωαννίδης, Ν. Τσιαρτσιώνης, Α. Ρεγκούζας, Χρ. Κοσκινάς, Αλ. Κοντός, Γ. Κωνσταντόπουλος, Α. Μπέζας, Κ. Κιλτίδης), πρώην βουλευτές (Δ. Γαλαμάτης, Η. Φωτιάδης, Ι. Τζαμτζής, Μ. Χαλκίδης), ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο πρώην γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου επί Αντώνη Σαμαρά Δημήτρης Βαρτζόπουλος, οι πρώην γενικοί γραμματείς στην κυβέρνηση Σαμαρά Στράτος Σιμόπουλος και Παναγιώτης Κοκκόρης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας κ.ά.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία:ΑΠΕ