Κρατούσε φυλακισμένη τη σύντροφό του

Αθήνα.- Συνελήφθη ο σύντροφος της 47χρονης, ο οποίος φέρεται να την κρατούσε κλεισμένη σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μέχρι πρότινος αγνοούμενη Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ και ο σύντροφος της φέρονται να έχουν ψυχολογικά πρόβληματα.

Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία ο άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα βρέθηκε φυλακισμένη, σε ακατοίκητο σπίτι στα Σεπόλια. Η κόρη και η αδελφή της 47χρονης Τερέζας Σόιμπερ, ελληνο-αυστριακής καταγωγής, απευθύνθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», φοβούμενες πως κάποιος άνδρας που την κακοποιούσε στο παρελθόν μπορεί να εμπλέκονταν στην εξαφάνισή της. Η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Έπειτα από πληροφορίες τηλεθεατών, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η γυναίκα εντοπίστηκε τελικά φυλακισμένη σε ένα ακατοίκητο σπίτι στα Σεπόλια. Μάλιστα, η κόρη και η αδελφή της αναχώρησαν από το στούντιο και κατευθύνθηκαν αμέσως στο σημείο που υποδείκνυαν οι μαρτυρίες, ενώ εκεί έφτασαν και αστυνομικοί.

Εκείνοι, με φακούς στα χέρια, φώναζαν την αγνοούμενη γυναίκα, ενώ η πόρτα του σπιτιού ήταν αλυσοδεμένη. Κάποια στιγμή εκείνη τους απάντησε, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητά της.