Συνελήφθη ο ομογενής πολιτειακός βουλευτής του Μάντσεστερ Θωμάς Κατσιαντώνης

Νιού Χάμσάϊρ. Συνελήφθη ο ομογενής πολιτειακός βουλευτής του Μάντσεστερ Θωμάς Κατσαντώνης, ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή και για πλαστογραφία.

Την είδηση αναφέρει η ονογενειακή εφημερίδα “Εθνικός Κήρυξ” και  επιβεβαίωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του Νιου Χαμσάιρ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την επικύρωση του αρχικού κατηγορητηρίου βάσει του οποίου συνελήφθη για πρώτη φορά στις 17 Φεβρουαρίου.

Ο ομογενής είναι 44 ετών και έχει εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα. Κατηγορείται για φοροδιαφυγή εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων από τις δύο επιχειρήσεις του και συγκεκριμένα τα εστιατόρια «Grand Slam Pizza» και «Tommy K’s Restaurant and Bar».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο κ. Κατσιαντώνης δεν έχει προφυλακιστεί ενώ έχει ορισθεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ στις 15 Ιουνίου.

Ο κ. Κατσιαντώνης με τη Χίλαρυ Κλίντον.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις του κ. Κατσιαντώνη καθώς και το σπίτι του ελέχθηκαν από Ομοσπονδιακούς του FBI.

Τα όποια στοιχεία βρέθηκαν κατά την έρευνα, σφραγίστηκαν και προωθήθηκαν στην μυστική Επιτροπή Ενόρκων (Secret Great Commission jurors) προκειμένου να αξιολογηθούν και να απαγγελθούν κατηγορίες  (indictmentς).

Ο Θωμάς Κατσιαντώνης είναι Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) και αδελφός του βουλευτή της της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Κατσιαντώνη.