ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: Από τη Σουηδία με …αγανάκτηση

Aγαπητε κ Μαλασπίνα,
Με μεγαλη απαγοήτευση που σχεδόν συνορεύει σε αυτην την περίπτωση με την οργή και αγανάκτηση, διάβασα το άρθρο σας για τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού κ. Κώστα Καζάκου.
Ότι υπαρχουν άτομα σήμερα στη χώρα που γεννήθηκα, που προκαλούν την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις τους εκμεταλευόμενοι τη θέση τους ως δημόσια ή ημιδημόσια πρόσωπα για τον έναν ή τον άλλον λόγο μπορώ να το καταλάβω.
Αλλά να υπάρχουν άτομα που εκπροσωπούν τις προηγούμενες γενιές Ελλήνων που ευθύνονται για το κατάντημα της χώρας και να καταφέρονται με απαξίωση εναντίον των νέων Ελλήνων που εξ αιτίας της τραγικής αυτής κατάστασης της χώρας ικετεύουν άλλες χώρες για ενα κομμάτι τίμιο ψωμί και λίγη αξιοπρέπεια, να καλούνται προδότες ξεπερνάει τα σύνορα της λογικής!!!
Λυπάμαι ειλικρινά που υπαρχουν άτομα που σκέφτονται και δρουν ετσι. Ντρέπομαι ειλικρινά για δημόσιες δηλώσεις εναντίον των νέων Ελλήνων. Τα παιδια που καθημερινά σχεδόν συναντώ εδω στη Σουηδία, με τις ιστορίες μια πικρής ζωής ήδη στα νεανικά τους χρόνια και το σκοτεινό μελλον, με συγκινούν και με προβληματίζουν.
Η Ελλαδα εχει μια λαμπρή νεα γενιά που εμείς οι μεγαλύτεροι οχι μόνον δεν την τιμούμε αλλα και τους αποκαλούμε προδότες. Στους νέους αυτούς πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη.

Έλεος πια!!!

Με φιλικούς χαιρετισμους

Σωτήρης Δελης