Χειρουργείο 7,5 ωρών για την Ελληνηνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος

Λίγες μέρες μετά η Μενούνος συγκλονίζει και πάλι, καθώς, μέσω Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο την  δείχνει στο φορείο αμέσως μετά το χειρουργείο που κράτησε 7,5 ώρες.

Η ίδια περιγράφει πως μετά την χειρουργική επέμβαση τα μάτια της έτρεμαν και πως όλοι γύρω της έκλαιγαν.   «Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε και κανείς άλλος δεν μπορεί να σε χτυπήσει τόσο σκληρά όσο η ίδια η ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη», γράφει και αναφέρει πως τα λόγια αυτά ανήκουν στον αγαπημένο της ήρωα Ρόκι Μπαλμπόα, τον μποξέρ του Rocky που ερμήνευσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην προσφατη συνέντευξή της,  τα συμπτώματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. «Άρχισα να νιώθω ζαλάδες στο πλατό και να έχω πονοκεφάλους. «Η ομιλία μου άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα ενώ αντιμετώπιζα δυσκολίες στο να διαβάζω το autocue».

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο, ο οποίος πίεζε τα οπτικά νεύρα του εγκεφάλου. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως και η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, υποβάλλεται σε θεραπείες αφού έχει διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του εγκεφάλου.

«Δεν έκλαψα, για την ακρίβεια γέλασα» εξομολογήθηκε η Μενούνος στο People. Ήταν τόσο τρελό και σουρεαλιστικό και απίστευτο που είχε η μαμά μου όγκο στο κεφάλι και τώρα έχω και ‘γω.   Η επέμβαση της Μαρίας Μενούνος στέφθηκε από επιτυχία με τον χειρουργό της να καταφέρει να αφαιρέσει το 99.9% του όγκου. «Μου είπε ότι υπάρχει 6-7% πιθανότητα να επιστρέψει», τόνισε.

«Αλλά δέχομαι με χαρά αυτές τις πιθανότητες».   Μετά από νοσηλεία η Μενούνος αναρρώνει πλέον στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.