Οικογενειακή τραγωδία – Πέρασε για κλέφτη το γιο του και τον σκότωσε

Χανιά.-Τη νύχτα του Σαββάτου οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επέμβαση στο σπίτι όπου είχε κλειστεί ο πατέρας που πυροβόλησε τον γιο του νομίζοντας πως είναι κλέφτης.

Με μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικοί από το Τμήμα Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης, υπό τον συντονισμό του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Κωνσταντίνου Λαγουδάκη και του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων Γιώργου Λυμπινάκη, λίγο μετά τις 2:30 το ξημέρωμα, έκαναν έφοδο στο σπίτι που είχε κλειστεί ο 85χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε τον 55χρονο γιο του, νομίζοντας πως πρόκειται για κλέφτη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 85χρονος σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση παρελήφθη από ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καντάνου και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων όπου παραμένει φρουρούμενος, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η σορός του γιου του, προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Η ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την οικογένεια στην Παλαιόχωρα, ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένας 55χρονος πατέρας δύο παιδιών, πήγε με την σύζυγό του να δουν τον πατέρα του, ο οποίος διαμένει μόνος του στο μικρό χωριό Άγιοι Θεόδωροι που είναι κοντά στην Παλαιόχωρα.

Ο 55χρονος βρήκε κλειστή την πόρτα και καθώς χτυπούσε αλλά δεν άνοιγε ο πατέρας του, ανησύχησε και τότε προσπάθησε να μπει παραβιάζοντας ένα παράθυρο.

Ο 85χρονος μόλις αντιλήφθηκε πως κάποιος έμπαινε από το παράθυρο, πήρε ένα όπλο και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Μόλις πλησίασε και είδε πως πρόκειται για τον ίδιο του τον γιο, βρέθηκε εκτός εαυτού και στην συνέχεια για πολλές ώρες, πυροβολώντας, δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει στο σπίτι.

Στο σημείο μετέβησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, ενώ κλήθηκαν διαπραγματευτές και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών, με τους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα και να δίνουν τέλος στο θρίλερ.

Όμως τίποτε δεν μπορεί να δώσει τέλος στην οικογενειακή τραγωδία με τον ηλικιωμένο πατέρα να σκοτώνει από τραγικό λάθος τον γιο του.

Πηγή: flashnews.gr

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση ΑΝΤ1