Μητσοτάκης: Αρκετά με τους γνωστούς άγνωστους που καταστρέφουν περιουσίες – Καμίνης: Σε προμελετημένο σχέδιο

«Οι απαράδεκτες παρεμβάσεις και επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, τραυματίζουν βαριά τη Δημοκρατία στη χώρα μας», αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και συνεχίζει: «Δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε φραγμό, με την αλαζονεία και τον αυταρχισμό της».

«Προσφέρουν άλλοθι στην τυφλή βία. Την ίδια στιγμή, τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν χθες, αποδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ανίκανος να κάνει τη δουλειά του» υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Και προσθέτει: «Εκφράζω την αγανάκτησή μου για τις καταστροφές στην οδό Ερμού. Αρκετά πια με τους γνωστούς άγνωστους, που σε κάθε αφορμή καταστρέφουν περιουσίες και μένουν ατιμώρητοι. Στο θεσμικό κατήφορο που σπρώχνει η κυβέρνηση τη χώρα, καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν απέναντι».

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης

Σε προμελετημένο σχέδιο απέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τις χθεσινές καταστροφές που προκλήθηκαν σε 67 καταστήματα της οδού Ερμού, από αγνώστους.

«Και το 2010 τα έσπασαν στο Κολωνάκι. Με τον ίδιο τρόπο. Με το ίδιο προμελετημένο σχέδιο. Και το καλοκαίρι του 2011 επιτέθηκαν πάλι στην περιοχή του Κολωνακίου. Η συμμορία αυτών των ανθρώπων λειτουργεί ανενόχλητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης, μιλώντας στα Παραπολιτικά

Ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε, ότι η ανομία που επικρατεί στην Αθήνα είναι ανεπίτρεπτη για «ένα κράτος δικαίου και μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα» και πρέπει να εκλείψει.

Επίσης ανέφερε, ότι είναι σε απόγνωση οι καταστηματάρχες, που «από τη μία υπάρχουν διάφοροι που δεν τους αφήνουν τις Κυριακές να ανοίξουν τα μαγαζιά τους, και όταν τα ανοίγουν έρχονται και τους τα σπάνε με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι είναι κάτι απαράδεκτο».