Σύγκρουση δύο επιβατηγών πλοίων στο λιμάνι της Αίγινας!

Αίγινα.- Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός από τη σύγκρουση χθες Τρίτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Απόλλων Ελλάς», κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Αίγινας, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ποσειδών Ελλάς», που ήταν πρυμνοδετημένο.

Στα δύο πλοία απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι να επιθεωρηθούν από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και να λάβουν το απαραίτητο πιστοποιητικό ασφαλείας.

Το «Απόλλων Ελλάς», που μετέφερε 94 επιβάτες, 6 ΙΧ οχήματα και 3 δίκυκλα, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Αίγινας με προορισμό τον Πειραιά στις 7 το απόγευμα.

Επίσης, το «Ποσειδών Ελλάς» μετέφερε 75 επιβάτες και ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Αίγινας την ίδια ώρα.

Το «Απόλλων Ελλάς» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μέθανα, Πόρο, Αίγινα, Πειραιά, έχει υποστεί εκδορές στην πλώρη και οι 94 επιβάτες του μαζί με άλλους 305 που ήταν προγραμματισμένο να παραλάβει από το λιμάνι της Αίγινας, προωθήθηκαν στον προορισμό τους για το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο «Φοίβος». \

Τη μεταφορά των 75 επιβατών του «Ποσειδών Ελλάς», που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αίγινα-Αγκίστρι-Αίγινα-Πειραιά, ανέλαβε η πλοιοκτήτριας εταιρείας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)