ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Και δεν υπηρέτησε και προκαλεί, ο Γαβρόγλου!

Συγγνώμη: Στην ΕΡΤ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου ο οποίος χαρακτήρισε ως «προσωπική απόφαση» την εξαγορά της στρατιωτικής του θητείας! Δηλαδή την άρνηση να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό!

 

Μίλησε, μάλιστα, για απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα», την οποία απέδωσε στο «αδιέξοδο της αντιπολίτευσης»! Λίγη αιδώς (…Αργείοι ) δεν βλάπτει. Ούτε τους Υπουργούς… Αλλά Φεύ! Προκαλεί, κιόλας! «Ήταν προσωπική μου απόφαση, ο καθένας ας την κρίνει όπως θέλει […] Είναι ένα σκανδαλάκι» ανέφερε, προκλητικά.

 

Κύριε Υπουργέ, για σας ήταν «προσωπική απόφαση» να μην υπηρετήσετε τη θητεία σας.  Για όλους τους άλλους νέους γιατί είναι «υποχρεωτική η στράτευση»; Γιατί φέρνετε τον νέο Ελληνικής καταγωγής από το εξωτερικό διακόπτοντας  την καριέρα του, για να στρατευθεί; Και τον κυνηγάτε με ανυποταξία, Στρατοδικείο για ένα «σκανδαλάκι», μέχρι τα 45 του χρόνια για να εξαγοράσει τότε τη θητεία, που έτσι κι αλλιώς πλέον δεν μπορεί και λόγω ηλικίας να υπηρετήσει;

Το ότι εξακολουθείτε να παραμένετε Υπουργός Παιδείας, τα λέει όλα! Και για σας, και γι΄ αυτούς που σας στηρίζουν και μας κυβερνούν… Εμείς που υπηρετήσαμε (27 μήνες με την Εφεδρεία) και έχουμε παιδιά που (ελπίζουμε) θα υπηρετήσουν κι αυτά την πατρίδα, έτσι το αισθανόμαστε. Για να μην μιλήσουμε γι αυτούς που ντυμένοι στο χακί έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα! Κύριε, “σκανδαλάκι”!