Πληροφορίες ότι η Αντζελίνα Τζολί ακυρώνει το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Λος Αντζελες.- Οι διαδικασίες του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έχουν παγώσει όπως αποκαλύπτουν κοινού φίλοι των δύο λαμπερών ηθοποιών.

 Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016 που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τους τελευταίους μήνες η λαμπερή ηθοποιός και ο Μπραντ Πιτ δεν έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες. Το άλλοτε ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη με τον χωρισμό του και τα όσα γίνονταν γνωστά.

«Το διαζύγιο έχει σταματήσει. Δεν έχουν κάνει τίποτα τους τελευταίους μήνες για να το προχωρήσουν. Κανείς δεν πιστεύει ότι πρόκειται να το προχωρήσουν», αποκάλυψε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Ο λόγος που φέρεται η Αντζελίνα Τζολί να πάγωσε τις διαδικασίες είναι το γεγονός πως ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε το ποτό. Ο διάσημος ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξή του στο GQ για το πρόβλημά του τον περασμένο Μάιο.

«Θέλει να ξανακερδίσει την Αντζελίνα Τζολί»

Φαίνεται πως η δέσμευσή του να βελτιωθεί άγγιξε την Αντζελίνα Τζολί. Όπως αποκάλυψε φίλη της ηθοποιού θα σκεφτόταν να τον δεχτεί πίσω αν έδειχνε αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του. «Ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε να πίνει για να την ξανακερδίσει και αυτό ήταν το μόνο που ήθελε. Όλοι πιστεύουν ότι θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ανακοίνωναν πως ακυρώνουν το διαζύγιο και προσπαθούν να τα ξαναβρούν».

Η διαδικασία του διαζυγίου, όπως τόνισε πηγή στην Dailymail, έχει επιβραδυνθεί σημαντικά. Δεν έχει υπάρξει όμως κάποια πραγματική αλλαγή. «Τα πηγαίνουν καλά για χάρη των παιδιών τους». Ο Μπραντ Πιτ, όπως αποκάλυψε, έκοψε το ποτό και επιλέγει πλέον χυμούς και ανθακούχο νερό. Είχε παραδεχτεί πως το πρόβλημα αλκοολισμού και το πώς μεγάλωνε τα παιδιά έπρεπε να αλλάξουν.

Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016. Είχε αποκαλύψει στο Vanity Fair πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους από το καλοκαίρι του 2016. «Ήταν απλά η χειρότερη περίοδος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Μετά την αίτηση διαζυγίου, η Αντζελίνα Τζολί πήρε τα 6 τους παιδιά και έφυγε. Διεκδικεί μάλιστα την αποκλειστική επιμέλειά τους. Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί για 12 χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο.

Η αρχή του τέλους της σχέσης τους ξεκίνησε μετά τον καβγά του Μπραντ Πιτ με τον γιο του Μάντοξ μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο. Μόλις προσγειώθηκαν στο Λος Άντζελες η Αντζελίνα τον χώρισε, με τον Μπραντ Πιτ να δικαιώνεται από κάθε αδίκημα για το περιστατικό.