ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: «Πικρή ψυχή, π΄ όσο βυθάς τόσο η ντροπή στομώνει»

24 Ιανουαρίου του 2016. Αλέξης Τσίπρας: «Έχουν το θράσος κάποιοι να μιλούν για ρουσφέτια και οικογενειοκρατία. Τα κόμματα που έχουν κάνει την οικογένεια κράτος»… Μία μόνο λέξη ταιριάζει: Εμπαιγμός!

 

Αλλά εκτός από εμπαιγμό, η προβαλλόμενη δικαιολογία για τον διορισμό του κ. Στέλιου Παππά ως επικεφαλής της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) μαρτυράει και την απώλεια κάθε ίχνους ντροπής στο «σύστημα ΣΥΡΙΖΑ». Τι απαντά το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών; Μας λέει: «Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ».

 

Συγγνώμη, για να καταλάβουμε: Όλοι οι άλλοι διοικητές Δημοσίων Οργανισμών που δεν είναι πατέρες υπουργών, ΠΑΙΖΟΥΝ με την τύχη των Οργανισμών;  Αυτή είναι η άποψη του Υπουργείου, δηλαδή της Κυβέρνησης, τουτέστιν του Αλέξη Τσίπρα για τους εν ενεργεία Διοικητές των Δημοσίων Οργανισμών;

 

Αν ναι, τότε να διώξει όλους τους νυν διοικητές και να διορίσει τους πατεράδες ΟΛΩΝ των Υπουργών, Υφυπουργών κλπ. Για να …ησυχάσουμε και ‘μεις ότι μας διοικούν άνθρωποι που δεν «παίζουν» με τους οργανισμούς και θα μας κοστίσουν και τσάμπα αφού δεν θα αμείβονται!!!

 

Εδώ πάει «γάντι» ο στίχος του Κ. Βάρναλη: «Πικρή ψυχή π΄ όσο βυθάς, τόσο η ντροπή στομώνει»!