Η Αντζελίνα Τζολί επισκέφθηκε την Ελλάδα

Πρέβεζα.-Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η σταρ του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί, βρισκόταν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πάργα και τον Αχέροντα.

Σύμφωνα με το prevezaposto.gr, η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ, η οποία μαζί με τα παιδιά της απόλαυσε περίπατο με τα άλογα που βρίσκονται στον Αχέροντα, πήρε μέρος σε επαγγελματική φωτογράφιση με θεματογραφία που είχε σχέση με την πύλη του Άδη και με τον Κύκλωπα Πολύφημο που αναφέρεται στην Οδύσσεια. Όπως είναι γνωστό, η περιοχή αποτελεί σημείο αναφοράς στην Οδύσσεια του Ομήρου αφού πέρα από τον μυθικό Αχέροντα με τις πύλες του Άδη, υπάρχει κοντά στην Αμμουδιά ο Όρμος του Οδυσσέα και η σπηλιά της Περσεφόνης.

Στα παράλια του Νομού Πρέβεζας τοποθετείται και ο Κύκλωπας Πολύφημος που κατά τον Όμηρο όταν τυφλώθηκε από τον Οδυσσέα, πέταξε βράχο στην παραθαλάσσια περιοχή Κερέντζα, όπου κατά την παράδοση βρίσκεται ακόμη εκεί.

Όλα τα παραπάνω προφανώς αποτέλεσαν έμπνευση για τους παραγωγούς της φωτογράφισης.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες που δείχνουν την τεράστια Χολιγουντιανή στολή που χρησιμοποιήθηκε για τον Κύκλωπα. Στις φωτογραφίες φαίνονται επίσης, η είσοδος στην σπηλιά του Κύκλωπα με την ένδειξη IMMORTALS (ΑΘΑΝΑΤΟΙ), η έξοδος της σπηλιάς ως πύλη του Άδη, τα άλογα του Αχέροντα και τέλος το γιοτ στο οποίο επέβαινε η Αντζελίνα Τζολί στη θαλάσσια περιοχή του Άι Γιαννάκη Πάργας.

Στην παραλία της Πάργας υπήρχε πολυτελής λιμουζίνα που υποτίθεται πως θα μετέφερε τους σταρ στον Αχέροντα. Η Αντζελίνα Τζολί όμως επιβιβάστηκε με τα παιδιά της σε ένα mini bus που επίσης είχε παραγγελθεί από την εταιρεία που είχε αναλάβει τη φωτογράφιση και έφτασε απαρατήρητη στον Αχέροντα.

Πηγή/Πηγή φωτο: prevezaposto.gr/Δημήτρης Λούπας