Μύκονος: Ιταλοί λήστευαν ζάπλουτους επισκέπτες! Εξαρθρώθηκε η σπείρα

Εξαρθρώθηκε από κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, η σπείρα που έκλεβε πανάκριβα ρολόγια από βίλες Αράβων και Βρετανών, κυρίως, στην Μύκονο, τον τελευταίο καιρό.

Οι αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο νησί για την υπόθεση, με την συνεργασία των τοπικών αρχών, συνέλαβαν σήμερα το πρωί τρεις Ιταλούς -δύο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι εμπλέκονται στις κλοπές. Μέχρι στιγμής βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν κάποια από τα ρολόγια μεγάλης αξίας που είχαν κλαπεί τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, το τελευταίο τους “θύμα” ήταν ένας Ισραηλινός, από τον οποίο έκλεψαν ρολόι αξίας 150.000 ευρώ.

Τα τρία μέλη της σπείρας πήγαιναν σε παραλίες και ακριβά κλαμπ για να εντοπίσουν τους στόχους τους. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχαν συνεργασία με μπράβους μαγαζιών, οι οποίοι τους έδιναν στοιχεία για τους πλούσιους πελάτες.

Εκτός από τις κλοπές, εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο οι Ιταλοί να είναι πώς από τη ληστεία ιδιοκτήτη γνωστού beach bar της Μυκόνου, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει, έξω από το σπίτι του, και του είχαν κλέψει χρυσό ρολόι, μάρκας Rolex.

Ήδη, έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι δράστες ανήκουν σε κάποιο… παρακλάδι των “ροζ πανθήρων” ή στην ιταλική μαφία.

Οι έρευνες από κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και μετά την ολοκλήρωση της θα γίνουν ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

 

πηγή: newsit.gr