Τι λένε για την επίθεση Έλληνες αυτόπτες μάρτυρες

Βαρκελώνη.- Σοκαρισμένοι από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη είναι οι Έλληνες, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στο σημείο, όπου το απόγευμα της Πέμπτης (17.08.2017) ένα λευκό βαν σκόρπισε τον θάνατο.

«Μόλις είχαμε φύγει από το ξενοδοχείο. Υπήρξε μεγάλη κινητικότητα, ελικόπτερα, αστυνομία, ασθενοφόρα. Είναι όλοι οι δρόμοι κλειστοί και συνέχεια ακούμε σειρήνες», ανέφερε η κυρία Ιωάννα.Τις στιγμές τρόμου που βίωσε στη Βαρκελώνη περιέγραψε στο Newsit.gr ο Αλέξανδρος, ο οποίος ήταν μαζί με την παρέα του για διακοπές.
«Βγαίναμε από το ξενοδοχείο και πέντε λεπτά πριν γίνει το τραγικό συμβάν εμείς φύγαμε, μετά αρχίσαμε να ακούμε σειρήνες, περιπολικά και ασθενοφόρα, όλο το σημείο ήταν αποκλεισμένο. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, επικρατεί πανικός».
Και πρόσθεσε: «Άκουσα ενα τεράστιο μπαμ σαν βόμβα, επικράτησε πανικός και ο κόσμος άρχισε να τρέχει, έστειλαν γρήγορα την αστυνομία να μας προστατέψει και έκλεισαν γρήγορα το σημείο. Παιδάκια έκλαιγαν και όλοι έτρεχαν. Είχε άπειρο κόσμο και όλοι ήταν τρομοκρατημένοι, υπήρχαν πεσμένοι άνθρωποι στο έδαφος. Είδα τραυματίες. Φοβήθηκα».

πηγή:newsIt.gr