Για προκλητική απάντηση του Μαξίμου, μέσω non paper, κάνουν λόγο «Τα Νέα»

Αθήνα.- Για προκλητική απάντηση του Μαξίμου, μέσω non paper, κάνουν λόγο «Τα Νέα» αναφορικά με την χθεσινοβραδινή επίθεση στο παλιό κτίριο του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Αίσθηση προκαλεί η σπουδή των συγγραφέων του κυβερνητικού non paper γα την τρομοκρατική επίθεση στον ΔΟΛ να αποκαλύψουν ότι πρόκειται για τον Ρουβίκωνα, κάτι που δεν έχει προκύψει με άλλον τρόπο.

Το Μέγαρο Μαξίμου αποφεύγοντας να σχολιάσει επισήμως την τραμπούκικη αυτή ενέργεια, προτίμησε δια μέσου ανεπίσημου εγγράφου να κάνει λόγο για απόπειρα σπίλωσης της κυβέρνησης.

«Τα Νέα» αντιδρώντας στην πρακτική του Μεγάρου Μαξίμου να «μιλά» μέσω non paper, απαντά:

Το Μέγαρο Μαξίμου σε μια πρωτοφανή επίδειξη αδιαφορίας, ανοχής, αν όχι κάτι χειρότερο, αφού πέρασαν πάνω από 18 ώρες, με τη γνωστή μέθοδο των non paper, όχι μόνο δεν καταδικάζει ξεκάθαρα τη χυδαία, τραμπούκικη και τρομοκρατική επίθεση εναντίον της δημοσιογραφίας, αλλά προχωρά ακόμα περισσότερο σε απαράδεκτους συμψηφισμούς».

«Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, με αφορμή μια καταδικαστέα ενέργεια του Ρουβίκωνα ενάντια σε ένα άδειο κτίριο (πρώην γραφεία του ΔΟΛ, άδεια σήμερα), συνεχίζει την προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης, με αδιανόητες κατηγορίες –τώρα τη βλέπουν και σε ρόλο… καθοδηγητή! Ούτε μια στοιχειώδη πολιτική ανάλυση δεν μπορούν να κάνουν… Είναι φανερό ότι όταν έχεις μάθει να εκτελείς συμβόλαια δεν έχεις και πολλά περιθώρια για δημοσιογραφία» αναφέρει το Μαξίμου.

Αναφορικά δε με τα περί άδειου κτιρίου που επικαλείται το Μαξίμου, είναι προφανές ότι πρόκειται περί ψεύδους διότι όχι μόνο δεν είναι άδειο αλλά από εκεί εκπέμπει ο ραδιοφωνικός σταθμός BHMA FM ενώ την ίδια ώρα βρίσκονταν και άλλοι εργαζόμενοι.

Είναι προφανές ποιος υποθάλπει, ανέχεται και ενίοτε στοχοποιεί με τις μεθόδους του τη δημοσιογραφία και την ελευθερία της έκφρασης. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

ΤΟ ΚΚΕ
Αθήνα

Το ΚΚΕ με ανακοίνωση του καταδικάζει την επίθεση στο κτίριο του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου 80 στην Αθήνα, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

«Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού, αντίθετα βοηθούν όσους θέλουν να τους συκοφαντούν και να τους υπονομεύουν» αναφέρει το ΚΚΕ.

in.gr