Εορτασμός της «Ημέρας της ΑΧΕΠΑ» στο Σίδνεϊ

Σίδνεϊ.- Με αφορμή τη συμπλήρωση 83 χρόνων κοινωνικής προσφοράς της Αυστραλο-Ελληνικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Αδελφότητας, το Τάγμα ΑΧΕΠΑ Νέας Νότιας Ουαλίας προσκαλεί μέλη και φίλους της παροικίας σε εορταστική εκδήλωση, αυτή την Κυριακή, 27 Αυγούστου.

Η επέτειος της “Ημέρας της ΑΧΕΠΑ”, που διοργανώνει η πολιτειακή διοίκηση και η επιτροπή ψυχαγωγίας της οργάνωσης, θα ξεκινήσει με εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, 72-76 Gardeners Road, Kingsford, στο Σίδνεϊ.

Θα τελεστεί, επίσης, μνημόσυνο προς τιμήν των μελών της ΑΧΕΠΑ που απεβίωσαν τον περασμένο χρόνο.

Ακολουθεί καφές και μεσημεριανό γεύμα, στις 12 μ.μ. στο Ashbury Bowling & Panarcadian Federation Club, 51 King Street, Ashbury.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν καλύτερα μία από τις μεγαλύτερες ομογενειακές οργανώσεις που ξεκίνησε με το όραμα της ανάπτυξης του ελληνισμού στους Αντίποδες.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικά αριστεία σε μέλη, ενώ αναμένεται η παρουσία διακεκριμένων καλεσμένων και μελών του κοινοβουλίου.

Το κόστος του φαγητού ανέρχεται σε $55 για ενήλικες και $25 για παιδιά κάτω των 12 ετών (τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με τον Γιώργο Γιακουμίδη στον τηλεφωνικό αριθμό 0422 956 982.