Σάββας Αναστασιάδης: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει  να έχει αυταπάτες

Αθήνα.- Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, της Νέας Δημοκρατίας,  βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Σάββας Αναστασιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει  να έχει αυταπάτες. Ξεκίνησε  φέτος τις καθιερωμένες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του, (ψέματα τις λένε στην καθομιλουμένη), στη Δ.Ε.Θ. νωρίς νωρίς. 

Πολιτική τακτική  στα πρότυπα των λατινοαμερικάνικων συντρόφων του, που υποτιμά τους Θεσσαλονικείς και όλους τους Έλληνες.

Αφού στις προηγούμενες επισκέψεις του στη Δ.Ε.Θ. με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα έφερε τα πιο σκληρά μνημόνια,  την ύφεση στην οικονομία και τα πιο  δυσβάσταχτα και εξοντωτικά μέτρα έως το 2060, ήρθε φέτος να μας πει πόσο καλά πάει η οικονομία και να μας παρουσιάσει ως επιτεύγματά του αυτά που λυσσαλέα πολεμούσε όσο ήταν στην αντιπολίτευση και είχε παραλάβει σχεδόν ολοκληρωμένα.

Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έχει φέρει τους πολίτες στα όρια της αντοχής και της υπομονής.

Απέναντι στα παραμύθια του κ. Τσίπρα, για αφελείς, εμείς επιλέγουμε να απαντήσουμε με υπευθυνότητα και σαφήνεια στις πραγματικές αγωνίες των πολιτών όπως κάθε φορά επισημαίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δηλαδή: 

Πως θα έρθουν οι νέες μόνιμες θέσεις εργασίας.

Πως θα εκλογικευθούν και θα μειωθούν οι υπέρμετροι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές.

Πως θα βελτιωθούν οι παρεχόμενες από το κράτος υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Πως θα αποκτήσουν αξία τα πτυχία των νέων.

Πως θα απολαμβάνουν στοιχειώδεις υπηρεσίες υγείας οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Πως θα νοιώσουν οι πολίτες ασφάλεια στη γειτονία τους.

Πως θα ζουν με αξιοπρέπεια όλοι οι Έλληνες.

Πως τελικά θα νοιώθουμε περήφανοι για την Πατρίδα μας».