Νίκος Δεμίρης: Ανυπομονώ να δω τον Matthew Guy «στο τιμόνι» της Βικτώριας

Βικτώρια .- Δεσμευόμενος ότι θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει το Φιλελεύθερο Κόμμα στην εξουσία, ο ομογενής Νίκος Δεμίρης, ανέλαβε την περασμένη Παρασκευή τα καθήκοντα του διευθυντή του κόμματος στη Βικτώρια.

Ο κ. Δεμίρης, μιλώντας στο «Νέο Κόσμο» λίγο μετά την ανακοίνωση της ηγεσίας του κόμματος για την προαγωγή του, δήλωσε ότι το κοινό όραμα του ιδίου και του αρχηγού του κόμματος, κ. Matthew Guy, είναι μία ασφαλέστερη και οικονομικά εύρωστη Βικτώρια και ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να το επιτύχει.

O ομογενής Νίκος Δεμίρης

«Η οικογένεια συνεχίζει να είναι προτεραιότητα για μένα, γιατί γνωρίζω ότι είναι χάρη στη στήριξη που σου παρέχουν οι δικοί σου άνθρωποι που καταφέρνεις να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δεμίρης, προσθέτοντας ότι νοιώθει περήφανος για την ελληνική του καταγωγή και δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες του.

Εν τω μεταξύ, η ανέλιξη του ομογενή στη θέση του διευθυντή του Φιλελευθέρου Κόμματος Βικτώριας -θέση πολύ σημαντική καθώς αυτός που την καταλαμβάνει είναι ο υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος στην Πολιτεία, ενώ, παράλληλα, συνδράμει και στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος σε ομοσπονδιακό επίπεδο-, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους κόλπους του.

Τόσο πολιτειακοί όσο και ομοσπονδιακοί βουλευτές, αλλά και παράγοντες του κόμματος, φρόντισαν, με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ, να αμφισβητήσουν την εμπειρία του κ. Δεμίρη, άποψη, όμως, που ο αρχηγός του κόμματος στη Βικτώρια, κ. Guy, με δηλώσεις του στο «Νέο Κόσμο», απορρίπτει κατηγορηματικά.

« Γνωρίζω τον Νίκο πολλά χρόνια και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα δουλέψω μαζί του. Ο Νίκος βρίσκεται πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή του κόμματος και θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τη θέση του διευθυντή» δήλωσε ο κ. Guy, επαινώντας την προσφορά των ελληνικής καταγωγής στελεχών του κόμματος όπως αυτήν του Πέτρου Γεωργίου που κατείχε την θέση που αναλαμβάνει τώρα ο κ. Δεμίρης όταν ο Jeff Kennett ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία της Πολιτείας.

Ο κ. Guy επαίνεσε και το έργο του ομογενή βουλευτή, Ανδρέα Κάτου, που, όπως είπε, τον θεωρεί και πολύ καλό του φίλο.

Η θέση του διευθυντή του κόμματος στη Βικτώρια που κατείχε μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Simon Frost, είχε μείνει κενή καθώς ο Frost παραιτήθηκε για να αναλάβει πόστο στο γραφείο του ομοσπονδιακού πρωθυπουργού, Malcolm Turnbull.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Δεμίρης τυγχάνει της εμπιστοσύνης τόσο του κ. Guy όσο και του προέδρου του κόμματος, Μichael Kroger, οι οποίοι ήταν και αυτοί που στήριξαν την ανέλιξή του.

Ο Δεμίρης εργαζόταν έως τώρα ως υποδιευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Πριν ο Δεμίρης αναλάβει τα καθήκοντα του υποδιευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας, εργαζόταν στο πολιτικό γραφείο του πρώην ομοσπονδιακού υπουργού και νυν βουλευτή του Φιλελεύθερου Κόμματος, Kevin Andrews.

Πηγή:neoskosmos.com