ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Η Οδύσσεια των Επενδύσεων!

Το Δασαρχείο Πειραιώς, στέλνει αύριο κλιμάκιο του στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, για να διαπιστώσει αν υφίσταται τελικώς δάσος!

 

 

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), επρόκειτο χθες να αποφασίσει εάν θα κηρύξει ως αρχαιολογική, μια μεγάλη έκταση του ίδιου χώρου του αεροδρομίου, στον οποίο υποτίθεται θα γίνει η επένδυση. Η απόφαση αναβλήθηκε επ΄αόριστον!

Οι ξένοι που συμμετέχουν στο επενδυτικό σχήμα, έχουν κουραστεί. Τους συγκρατεί με το …ζόρι η Lamda Development του ομίλου Λάτση!

 

Οι εργαζομένοι στις υπόγειες στοές των μεταλλείων Κασσάνδρας, που σήμερα «κατέλαβαν» το Υπουργείο Ανάπτυξης και συναντήθηκαν με τον Υπουργό, δήλωσαν ότι συνεχίζουν τον αγώνα γιατί ο κ. Σταθάκης δεσμεύτηκε για την αδειοδότηση της Ολυμπιάδας, όχι, όμως, και των υπολοίπων αδειών των Σκουριών.  Αυτές της παρέπεμψε  στη Διαιτησία! Όμως η εταιρία Eldorado Gold ζητά την έκδοση όλων των αδειών για να συνεχίσει την επένδυση. Άρα, Τζίφος.

Το συμπέρασμα; Αν θέλεις ανάπτυξη, χρειάζεσαι επενδύσεις. Εάν θέλεις επενδύσεις, χρειάζεσαι θετική πολιτική βούληση. Εάν θέλεις θετική πολιτική βούληση, χρειάζεται άλλη Κυβέρνηση!