Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης – Μπαράζ συλλήψεων

Ρέθυμνο.- Μετά από έξι μήνες ομηρίας, ο 53χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι και πάλι ελεύθερος, μετά από έφοδο που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σημείο που τον κρατούσαν οι απαγωγείς του.

Τουλάχιστον επτά συλλήψεις σε Κρήτη και εκτός νησιού έχουν πραγματοποιήσει κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι απαγωγείς είναι Έλληνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία έκανε έφοδο περίπου στις 07:30 το πρωί σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων, τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο προς τα Χανιά.

Δύο άνδρες που βρίσκονταν εκεί για να φρουρούν τον 53χρονο δεν έφεραν καμία αντίσταση, καθώς κοιμούνταν. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μάντρας αυτοκινήτων και έναν ακόμη άντρα.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος. Αν και φανερά αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος, ο κ. Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε επτά συλλήψεις, ενώ εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής μια ανήλικης, κόρης ενός εκ των συλληφθέντων.

Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη όσων παρακολουθούνταν σε σχέση με την υπόθεση εδώ και μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες κουβέντες του επιχειρηματία ήταν ένα θερμό ευχαριστώ στους αστυνομικούς που τον απελευθέρωσαν.

Ο κ. Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο όπου μεταβαίνει και η οικογένειά του. Αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

in.gr