Συνέντευξη Τύπου της ΑΗΕΡΑ

Αθήνα.Συνέντευξη τύπου παραχωρεί την Τρίτη 10/10/2017 στα γραφεία της, η AHEPA Athens Chapter HJ1, Πλουτάρχου 3 στο Κολωνάκι (πιο πάνω από τη Βρετανική πρεσβεία) από 13:00 έως 14:00 με θέμα την δημιουργία Ιατρικής Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ στον Ευαγγελισμό.

Εξάλλου, η AHEPA Athens Chapter HJ1, διοργανώνει απογευματινό cocktail στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00. Πρόκειται για την επίσημη έναρξη του εράνου για την δημιουργία της Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ στον Ευαγγελισμό.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία των μελών του συγκεκριμένου τμήματος της ΑΗΕΡΑσυγκεντρώνονται χρήματα για τον εξοπλισμό και τη λειτουργία της πρώτης σύγχρονης ψηφιακής Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ εντός του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», η οποία θα στεγασθεί σε ισόγειο αίθουσα του νεόκτιστου κτηρίου συνολικής έκτασης 250τ.μ..

Η Βιβλιοθήκη θα εξυπηρετεί:

  • την υποστήριξη της συνεχούς μάθησης των ιατρών, του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ειδικοτήτων που σχετίζονται με την θεραπευτική και παρηγορητική αγωγή και των φοιτητών
  • την ανάπτυξη του υφισταμένου ψηφιακού εκπαιδευτικού δικτύου
  • την πρόσβαση όλων των πολιτών στην ιατρική γνώση
  • την προώθηση της Ελληνικής Ιατρικής Έρευνας σε παγκόσμια κλίμακα.

Πληροφορίες: www.ahepa.gr/aml και 698 35 10 414, Δρ. Αθανάσιος Σαραντόπουλος.