Ο Αν. Δημοσχάκης εκχώρησε έσοδα-ιδιοκτησία του βιβλίου του υπέρ ΕΛ.ΑΣ.

Αθήνα. Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, τηρώντας στο ακέραιο τη δημόσια υπόσχεσή του, σχετικά με την ιδιοκτησία και διάθεση των εσόδων του αυτοβιογραφικού βιβλίου του: “Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη”, υπέγραψε πρόσφατα το σχετικό συμβόλαιο.

Η υπογραφή έγινε παρουσία του Συμβολαιογράφου Αθηνών Νάσου Πετράκη, με τον Αστυν Δ/ντή Γιώργο Μπακαλάρο και Πρόεδρο και Υποπτέραρχο Π Α ε.α Νίκο Μαργαζόγλου αντίστοιχα , εκχώρησης της ιδιοκτησίας και είσπραξης απευθείας πλέον των εσόδων κατά 50% στο “ΊΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛ.ΑΣ” που διαχειρίζεται “ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ” οι γονείς των οποίων έπεσαν την ώρα του καθήκοντος από βίαιο περιστατικό και κατά 50% στο “ΘΡΑΚΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ” με σκοπό τη σύνταξη μελετών κλπ. άλλων συναφών δραστηριοτήτων με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της Θράκης !

Από την πλευρά του o Βουλευτής διατηρεί την προβολή του βιβλίου, αλλά και τη δυνατότητα επανέκδοσής του σε οποιαδήποτε μορφή! με την εκχώρηση των δικαιωμάτων του ο κ. Δημοσχάκης τιμάει  τους πεσόντες Αστυνομικούς και Πυροσβέστες σε ώρα καθήκοντος στηρίζοντας τα παιδιά τους!