Μητσοτάκης: Με αυτή την κυβέρνηση δεν θα γίνουμε κανονική χώρα

Αθήνα.- Για αυταπάτες και προπαγάνδα κατηγόρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού για επιστροφή της ελληνικής οικονομία σε κανονικούς ρυθμούς και για «πλεόνασμα» που θα μοιραστεί σε όσους το έχουν ανάγκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε την κυβέρνηση εκτιμώντας πως η Ελλάδα «ούτε είναι ούτε μπορεί να γίνει κανονική χώρα» με την υφιστάμενη κυβέρνηση.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κανονική χώρα όταν οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους και τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις», και όταν το κράτος χρωστάει στους πολίτες 6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στα περιστατικά βίας μιλώντας για «πάρτι» με μολότοφ εναντίον αστυνομικών και πολιτών και για πανεπιστήμια που γίνονται «θερμοκοιτίδες» βίας και αναρχίας.

«Όσο κυβερνούν ο Τσίπρας με τον Καμμένο (…) αυτή η αλλοπρόσαλλη και κυνική ομάδα που ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία», τόσο η Ελλάδα θα «απομακρύνεται από το να γίνει μία κανονική χώρα».

Πηγή: skai.gr