Μελανσόν στο in.gr: «Ο κ. Τσίπρας έκανε κάτι απαράδεκτο»

Αθήνα.- «Ο κ. Τσίπρας έκανε κάτι απαράδεκτο» δηλώνει στο in.gr ο Ζαν Λουκ Μελανσόν, αρχηγός της «Ανυπότακτης Γαλλίας», στην ταράτσα του κτιρίου, με θέα την Ακρόπολη. Σύμφωνα με τον ίδιο, “η Ελλάδα είναι το σύμβολο της ευρωπαϊκής αποτυχίας”.
«Η Ευρώπη βασάνισε και κατάκλεψε τον ελληνικό λαό»

Και συνεχίζει ο κ. Μελανσόν: «Η Ευρώπη βασάνισε και κατάκλεψε τον ελληνικό λαό, ο οποίος λαός έχει φτάσει σε ακραία όρια φτώχειας και κακομεταχείρισης. Για να εκπληρώσει ένα χρέος, για το οποίο δεν ευθύνεται. Ωστόσο, η γερμανική κυβέρνηση θεώρησε ότι ήταν ουσιώδες για την Ελλάδα να το πληρώσει, ενώ δεν ήταν νόμιμο. Γι αυτό οι Γερμανοί έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα κοινωνικής βίας».
Αλλά και ο Τσίπρας…

Αναφορικά με την στάση της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Μελανσόν δήλωσε ότι «είναι σημαντικό να ερχόμαστε εδώ και να υποστηρίζουμε τη χώρα, γιατί αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας είναι απαράδεκτο στα μάτια μας. Δέχτηκε ένα μνημόνιο μετά από δημοψήφισμα που έλεγε το αντίθετο κι έτσι έδωσε μια σκληρή γροθιά στην Αριστερά σε όλη την Ευρώπη, η οποία σε 24 ώρες έπεσε στο επίπεδο των συνηθισμένων πολιτικών που λένε ψέματα».

πηγή: in.gr