Στη δημοσιότητα βίντεο της σύλληψης του τρομοκράτη του Μανχάταν

Νέα Υόρκη.- Ένα βίντεο που δείχνει τον δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μανχάταν, με οχτώ νεκρούς και 11 τραυματίες, να συλλαμβάνεται, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αμερικανικές αρχές. Στα πλάνα του βίντεο, ο άντρας διακρίνεται να τρέχει έξω από το φορτηγάκι λίγα δευτερόλεπτα μετά τη φονική επίθεση. Ο δράστηςφαίνεται αβέβαιος για το πού θα κατευθυνθεί, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν να τον συλλάβουν.
Ο συλληφθείς,  Σαϊφίλο Σαΐποφ, Ουζμπεκικής καταγωγής, που φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», πυροβολήθηκε από αστυνομικό, με την κυβέρνηση της χώρας του να ανακοινώνει ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια στις αρχές των ΗΠΑ.
«Καθόμασταν έξω από το κολέγιο και είδα αυτό το φορτηγό να έρχεται, με τον οδηγό να πατά γκάζι και να κάνει σφήνες – πήγαινε ίσως με 110 χιλιόμετρα την ώρα, σε μια περιοχή όπου το όριο ταχύτητας είναι 60 – είναι μια πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή» δήλωσε μεταξύ άλλων φοιτητής που ήταν παρών στην τρομοκρατική επίθεση.

Video appears to show suspect in NYC truck attack running outside of his vehicle and then being taken into custody…  https://twitter.com/i/web/status/925657317613457408 …

πηγή:skai.gr