Ο Σύλλογος Αλμωπίας στην Μελβούρνη “κλείνει” 40 χρόνια

Μελβούρνη.– Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επαρχίας Αλμωπίας “Άλμωψ” συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια από την ίδρυσή του και γιορτάζει τα γενέθλιά του με επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο.

Με ενεργό παρουσία στην παροικία της Μελβούρνης από το 1977, ο Σύλλογος έχει, μεταξύ άλλων, ενισχύσει οικονομικά την ανέγερση του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, ενώ πραγματοποιεί και δωρεές κάθε χρόνο στο Νοσοκομείο Παίδων (Royal Melbourne Hospital).

Παράλληλα, ο Σύλλογος στηρίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, με δωρεές από τις οποίες ευεργετούνται χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο.

Ο ετήσιος πανηγυρικός χορός του Συλλόγου πραγματοποιείται προς τιμήν της απελευθέρωσης της Αλμωπίας από τον οθωμανικό ζυγό και θα λάβει χώρα στην Ποντιακή Εστία, 540 Sydney Rd., Brunswick, μεθαύριο Σάββατο, 11 Νοεμβρίου από τις 7μμ. μέχρι αργά.

Η εκδήλωση για την απελευθέρωση της Αλμωπίας και τα γενέθλια του Συλλόγου, θα αποτελέσει, εκτός των άλλων, ευκαιρία για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Σύλλογο να γνωρίσουν από κοντά τα άτομα που βρίσκονται πίσω από το πολυετές έργο προσφοράς του στην κοινότητα της Μελβούρνης και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς περιλαμβάνει μουσική, φαγητό, ποτά και αναψυκτικά.

Τιμή εισιτηρίου: $45 για ενήλικες, $25 για παιδιά.