Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας -Θα ζητήσει νέα άδεια σε 60 ημέρες

Στις φυλακές Κορυδαλλού παρουσιάστηκε περίπου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Κουφοντίνας, επιστρέφοντας από τη 48ωρη άδεια που είχε λάβει, γεγονός που πυροδότησε πολλές αντιδράσεις, εντός και εκτός των συνόρων.

Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη ο οποίος ζήτησε -και έλαβε- διήμερη άδεια για πρώτη φορά μετά την προφυλάκισή του έπρεπε να επιστρέψει στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά παρουσιάστηκε 1,5 ώρα νωρίτερα.

Ο νόμος του δίνει δικαίωμα να ζητήσει νέα άδεια σε 60 ημέρες και όπως φαίνεται σκοπεύει να το αξιοποιήσει. Οταν δημοσιογράφος τον ρώτησε «Ραντεβού σε 60 ημέρες;» εκείνος απάντησε «ναι».

Eφτασε έξω από τις αντρικές φυλακές Kορυδαλλού, όπου του είπαν να περάσει απέναντι στις γυναικείες φυλακές όπου κρατείται, όπως και έπραξε. Ο Κουφοντίνας ήταν ευδιάθετος, αλλά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί. Τον συνόδευαν ο γιος του και η Αγγελική Σωτηροπούλου.

Η Σωτηροπούλου και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορας, παρέμειναν για περίπου μισή ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού και αποχώρησαν δίχως να κάνουν δηλώσεις.

Λίγο πριν από τις 9 το πρωί του Σαββάτου είχε φύγει από το σπίτι του στον Βαρνάβα. Μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» ήταν ο γιος του Εκτωρ Κουφοντίνας και η Αγγελική Σωτηροπούλου. Πριν από την αναχώρηση, νωρίς το πρωί, ο γιος του Κουφοντίνα είχε πλησιάσει τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι και τους κέρασε γλυκά.
Πηγή: iefimerida.gr