Στους 21 οι νεκροί- Εντοπίστηκε νεκρός αγνοούμενος στη Μάνδρα

Αθήνα.- Νεκρός από τις φονικές πλημμύρες εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας ένας από τους δύο αγνοούμενους, ανεβάζοντας το θλιβερό απολογισμό των θυμάτων από τις καταστροφές στους 21. Η σορός εντοπίστηκε από υπαλλήλους του δήμου και μεταφέρεται στο Θριάσιο για αναγνώριση.

Στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο αμαξοστάσιο του δήμου, όπου το Σαββατοκύριακο εντοπίστηκαν πλέον οι σοροί άλλων δύο αγνοουμένων, εστιάζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του, όπως φαίνεται, και του τελευταίου αγνοούμενου των καταστροφικών πλημμυρών της περασμένης Τετάρτης.

Σκαπτικά μηχανήματα απομακρύνουν τόνους λάσπης και φερτά υλικά με τους διασώστες να δίνουν μάχη με το χρόνο, ωστόσο, όσο οι ημέρες περνούν, οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός ο τελευταίος αγνοούμενος ελαχιστοποιούνται. Την ίδια ώρα, στις 13 ανέρχονται οι συλλήψεις από την Τετάρτη για πλιάτσικο, με την κάμερα του ΣΚΑΪ να εντοπίζει τέτοια περιστατικά στις πλημμυρόπληκτες περιοχές. Μεταξύ των συλληφθέντων και τρεις ανήλικοι.

Πηγή: skai.gr