Ολυμπιακός – Γιουβέντους 0-2, Με ήττα μέσα στο “σπίτι” του αποχαιρέτησε το  Champions league

Έχοντας στο… σακούλι του μόνο το βαθμό από την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, και πέντε ήττες, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την παρουσία του στο Champions League, καθώς την 6η και τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0 από τη Γιουβέντους.

Έτσι, από τον 4ο όμιλο, όπου η ελληνική ομάδα πήρε την 4η θέση κάνοντας την μικρότερη συγκομιδή ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση, ενώ η Γιουβέντους προκρίθηκε ως 2η, πίσω από τον Μπαρτσελόνα.

21:09

Ο Τάκης Λεμονής έκανε μια αλλαγή στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, σε σχέση με όσα είχαν “ακουστεί” το τελευταίο 24ωρο.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός ενδεκάδας τον Μποτία, λόγω ενοχλήσεων κι έτσι στο πλάι του Ένχελς θα αγωνιστεί ο νεαρός Νικολάου. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τους Ταχτσίδη, Ρομαό και Οτζίτζα στον άξονα, και τον Τζούρτζεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

“Μεγάλες” απουσίες για Γιουβέντους! Εκτός ο Μπουφόν

Απ’ την άλλη, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρατάσσει μια ενδεκάδα χωρίς τους Μπουφόν, Μάντζουκιτς και Πιάνιτς. Να θυμίσουμε πως στην Ιταλία έμεινε ο Κιελίνι. Άξιο αναφοράς, πως η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ το Σάββατο, σε ένα ντέρμπι κορυφής.

Η σύνθεση της Γιουβέντους

Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτζάλι, Σάντρο, Κεντίρα, Ματουιντί, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Κόστα, Ιγκουαΐν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Επεισοδιακά “ξεκίνησε” η βραδιά στο “Γ. Καραϊσκάκης”! Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Γιουβέντους για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions league, αλλά περίπου 2 ώρες πριν τη σέντρα είχαμε ένταση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, μερίδα οπαδών περίμεναν αυτούς της Γιουβέντους, κατά την άφιξη τους στο γήπεδο και προσπάθησαν να τους πλησιάσουν και να τους επιτεθούν.

Όπως αναφέρεται, εκτοξεύτηκαν καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προς τη μεριά των φίλων της “βέκια σινιόρα”, αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από λίγο, με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Από τους “γείτονες” αναφέρεται πως δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Πηγή: newsit.gr/ΦΩΤΟ Reuters