Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα

Αθήνα.- Μήνυμα ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται και ότι από την Κυριακή το βράδυ το ρολόι χτυπά αντίστροφα για τις εκλογές, προκειμένου να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, έστειλε σήμερα το πρωί ο Κυριακός Μητσοτάκης, ανοίγοντας τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ.

Ο κ. Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία, απέτυχε οικτρά τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες τόνισε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας «εμείς στο πρόσωπο κάθε Έλληνα βλέπουμε συνοδοιπόρους όχι ταξικούς εχθρούς».

«Η ζημιά δεν είναι μόνο οικονομική, τα ψέματα και η αλαζονεία της τωρινής κυβέρνησης δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο και διχάζουν τους πολίτες. Αξίζουμε καλύτερα, η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» συμπλήρωσε.

«Ο αγώνας μέχρι τις εκλογές δεν θα είναι εύκολος, δεν μας φοβίζει όμως το ότι απέναντί μας έχουμε ένα καθεστώς συκοφαντίας και χυδαιότητας. Η μεγάλη πρόκληση είναι να πείσουμε τους πολίτες ότι πρώτα από όλα εμείς έχουμε αλλάξει για να μας εμπιστευτούν να αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή που όπως είπε έφερε τη ΝΔ στην εξουσία έπειτα από 11 χρόνια, στον Αντώνη Σαμαρά που όπως είπε μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έκανε άνοιγμα στη Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη οι οποίοι δίνουν το παρών στο συνέδριο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως σκοπός τους συνεδρίου είναι να αναδείξει τις πολιτικές που έχει ανάγκη η χώρα.

Στόχος μας είναι να μειώσουμε τους φόρους και να εξυγιάνουμε το κράτος, να προσφέρουμε δίχτυ ασφαλείας και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, με ξεκάθαρες προτεραιότητες, με συνεκτικό σχέδιο και κατάλληλους ανθρώπους να το εφαρμόσουν, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η παράταξή μας, όπως πολλές φορές στην ιστορία της, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στο συνέδριο που πραγματοποιείται σε συνεδριακό χώρο στα Σπάτα.

Γι’ αυτό η παράταξή μας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Ανέφερε πως το συνέδριο έχει ξεχωριστή σημασία καθώς η ΝΔ θα αναδείξει το σχέδιο της για την ανάταξη της χώρας με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

«Είμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται», δήλωσε προσερχόμενος ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: skai.gr