Αστυνομικός ξεκλήρισε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε!

Αθήνα.- Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους. Η είδηση ότι αστυνομικός ξεκλήρισε την οικογένειά του μέσα στο πατρικό σπίτι της γυναίκας του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, έκανε όλη την Ελλάδα να παγώσει.

Οι λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν. Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας 40 χρόνων ο οποίος υπηρετούσε στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το χέρι του αστυνομικού όπλισαν οι κληρονομικές διαφορές. Κανείς δεν ξέρει πως θόλωσε το μυαλό του και αποφάσισε να δολοφονήσει την γυναίκα του, την μόλις 2,5 ετών κορούλα του και την πεθερά του. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Να σημειωθεί ότι ο 42χρονος εργαζόταν κανονικά μέχρι και μερικές ώρες πριν το άγριο, πολλαπλό, φονικό συνοδεύοντας τον πρώην πρωθυπουργό στα Ιωάννινα, όπου έδωσε ομιλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα βρίσκονται κληρονομικές διαφορές.

Τα θύματα εντοπίστηκαν στις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας από συγγενείς τους, καθώς η σύζυγος του 42χρονου, ιατρός ρευματολόγος στο επάγγελμα, δεν πήγε το πρωί της Δευτέρας στο Ιασώ General όπου εργαζόταν.

Η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει για την ώρα το άγριο έγκλημα να έχει συμβεί αρκετές ώρες νωρίτερα.

Επιτόπου έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού, που ειδοποιήθηκαν από περιοίκους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη αυτή πράξη. Δείτε το βίντεο:

Αυτό που είναι απορίας άξιον, είναι γιατί κανείς δεν άκουσε τους πυροβολισμούς. Λογικά μιλάμε για τουλάχιστον 4 ριπές. Είχε βάλει ο δράστης και αυτόχειρας σιγαστήρα; Αυτά ερευνά η αστυνομία που βρίσκεται στον τόπο του ειδεχθούς εγκλήματος.

Στον τόπο καταγωγής του αστυνομικού στην Αιτωλοακαρνανία έχει ήδη ξεσπάσει θρήνος και ένα “γιατί” έχει φωλιάσει στα χείλη όλων.

 

πηγή: enikos.gr/iefimerida.gr