Λονδίνο: Βρέθηκε άγρια δολοφονημένη η 22χρονη ομογενής που είχε εξαφανιστεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΩΡΑ ΠΕΜΠΤΗ, 22:30

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της 22χρονης κοπέλας, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Πάρκου Φίνσμπουρι, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γηπεδάκι» δήλωσε ο επικεφαλής της της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών.

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιάρντ αναφέρει πως διατάχθηκε έρευνα για ανθρωποκτονία, όταν εντοπίστηκε το πτώμα μίας νεαρής γυναίκας στο πάρκο Φίνσμπουρι.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σύλληψη, ενώ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή.

Πηγή:  iefimerida.gr

 ΝΩΡΙΤΕΡΑ: 10:29

Λονδίνo.- Μεγάλη είναι η αγωνία της οικογένειας της 22χρονης Iuliana Tudos που εξαφανίστηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Λονδίνο, στην περιοχή του Χαριγκέι. Η νεαρή γυναίκα εθεάθη τελευταία φορά στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2017, αφού πέρασε το απόγευμα με φίλους της.

Τους είπε ότι θα έπαιρνε το λεωφορείο για το σπίτι της και ότι θα τους συναντούσε το βράδυ σε άλλη κατοικία για να περάσουν μαζί την παραμονή Χριστουγέννων.

Η Iuliana, την οποία φωνάζουν και Julie , δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι που θα συναντούσε τους φίλους της και κανείς δεν την είδε ή την άκουσε από τότε. Οι αρχές ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού η εξαφάνιση δεν ήταν κάτι που θα έκανε η νεαρή, σύμφωνα με τους φίλους και την οικογένειά της.

Η 22χρονη Iuliana έχει ύψος 1,55 και είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής. Είναι αδύνατη και φοράει γυαλιά. Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια. Κρατούσε, επίσης, ασπρόμαυρη τσάντα.

Πηγή πληροφοριών: SigmaLive, Insligton Gazette,enikos.gr