Τραγωδία με τρεις νεκρούς στην Κρήτη! Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων! Μέσα στο ένα ήταν και παιδιά

Σύμφωνα με το ekriti, τρεις άνθρωποι -δύο γυναίκες και ένας άνδρας- έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το ΕΚΑΒ έχει παραλάβει ήδη δύο άνδρες, έναν 50χρονο και έναν 47χρονο και τους έχει μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα. Επίσης, σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται και ένας 36χρονος ο οποίος έχει διασωληνωθεί ενώ σε καλή κατάσταση αλλά τραυματισμένο είναι ένα κοριτσάκι 15-16 ετών το οποίο παρελήφθη από την Κινητή Μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού με συνοδεία γιατρού του ΕΚΑΒ. Συνολικά δηλαδή, οι τραυματίες είναι τέσσερις.

Πληροφορίες από το CretaLive λένε ότι οι γυναίκες που έχασαν τη ζωή του, δεν ζούσαν μόνιμα στην Κρήτη αλλά βρίσκονταν στο νησί για την εορταστική περίοδο.

Στο σημείο πήγαν άμεσα 4 ασθενοφόρα, 2 γιατροί του ΕΚΑΒ, κινητή μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού αλλά και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.

Μετά το δυστύχημα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, γλίστρισε σε νερά της βροχής, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» στο άλλο αυτοκίνητο.

Πηγή: ekitiCretaLive