Μπεστ σέλερ το βιβλίο για την άγνωστη ζωή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Νέα Υόρκη.- Αστραπιαία μπεστ σέλερ έγινε το βιβλίο του Μάικλ Γουόλφ «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον πρώτο χρόνο του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, η κυκλοφορία του οποίου επισπεύστηκε μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων που προκάλεσαν σεισμό στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ.

Συνεχίζοντας την αντεπίθεσή του προς τον Αμερικανό πρόεδρο, ο συγγραφέας του βιβλίου δήλωσε σήμερα ότι είχε μιλήσει με τον Τραμπ ενώ το έγραφε, αντικρούοντας τους ισχυρισμούς του μεγιστάνα ότι δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με τον συγγραφέα αναφορικά με το βιβλίο και δεν είχε επιτρέψει οποιαδήποτε πρόσβαση στον Λευκό Οίκο.

«Φυσικά και μίλησα με τον πρόεδρο. Ασχέτως εάν κατάλαβε ότι επρόκειτο για μια συνέντευξη ή όχι, δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά μετά βεβαιότητας δεν ήταν ανεπίσημες συζητήσεις», επισήμανε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Today ενώ συμπλήρωσε ότι ήρθε σε επαφή με ανθρώπους που μιλούσαν στον Τραμπ συνεχώς.

Νωρίτερα αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ αναξιόπιστο και ανώριμο και σημείωσε πως οι ίδιοι οι υφιστάμενοί του λένε πως συμπεριφέρεται σαν παιδί.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν διαβάζει, δεν ακούει, είναι σαν μπάλα σε φλιπεράκι που κοπανάει στα τοιχώματα», είπε ο Μάικλ Γουλφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο NBC.

Οι δικηγόροι του Τραμπ ανεπιτυχώς προσπάθησαν να σταματήσουν τη δημοσίευση του επίμαχου βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο Henry Holt & Co, ενώ απείλησαν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και ο ίδιος ο Τραμπ είπε πως το περιεχόμενο του βιβλίου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι είναι γεμάτο από ψέματα.

Πηγή: skai.gr/AP Photo/Charles Rex Arbogast