Σάββας Αναστασιάδης: «η Ν.Δ. είναι το μόνο κόμμα που έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα»

Θεσσαλονίκη.– Σε μια αίθουσαασφυκτικά γεμάτη,  στα Λουτρά   της  Νέας Απολλωνίας, πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου,εκδήλωση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  Σάββα Αναστασιάδη, για τους πολίτες των πρώην Δήμων Απολλωνίας και Μαδύτου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Λιάμας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ. Λάκης Ιορδανίδης, Γιώργος Δεμερτζής και Αθανάσιος Φουντούκης, Πρόεδροι τοπικών συμβουλίων και τοπικοί σύμβουλοι.

Ο  κ.  Αναστασιάδης,  αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και στο διεθνές περιβάλλον , ασκώντας  έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Παράλληλα μίλησε για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τη στρατηγική που θα ακολουθήσει και το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει, τονίζοντας ότι: «η Ν.Δ. είναι το μόνο κόμμα που έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα».

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους πολίτες , στα ερωτήματα των οποίων απάντησε ο Βουλευτής.

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε τη  συνάντηση και τον διάλογο  με τους  πολίτες της περιφέρειάς του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

  «Σκοπός μου  πάντα σε αυτές τις συναντήσεις δεν είναι να μιλώ μόνο εγώ,  αλλά  να ακούω  εσάς . Και να είστε σίγουροι  πως μετά από κάθε συζήτηση που κάνουμε φεύγω πιο γεμάτος.. »

Ο κ. Αναστασιάδης δεν παρέλειψε να εκφράσει  την εκτίμηση και το σεβασμό του προς τους φίλους και τους υποστηρικτές που στέκονται  στο πλευρό του  όλα αυτά τα χρόνια.

«… έχουμε χτίσει μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης, που στηρίζεται στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό »,κατέληξε.