Καμμένος: Το συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων

Αθήνα.- Το σημερινό συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων ανεξάρτητα από κόμματα και κανένας δεν μπορεί να μην το σεβαστεί ήταν το σχόλιο του Π.Κάμμενου. Δήλωση που κινούμενη σε εντελώς διαφορετικό πνεύμα από αυτή του Μαξίμου και του υπουργού Εξωτερικών Ν.Κοτζιά, επιβεβαιώνει το ενδοκυβερνητικό ρήγμα για το ζήτημα, όσο και αν κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να το λειάνουν.

Μάλιστα με δεδομένη τη δήλωση Κοτζιά μετά το συλλαλητήριο, περί διάψευσης των δημοσκοπήσεων της διαπλοκής και «γύμνια της ΝΔ» αρκετοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν το σχόλιο Καμμένου και ως επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών, στον οποίο μέχρι πρότινος εξέφραζε την εμπιστοσύνη του.

«Η ενότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να αμαυρωθεί από ακραίους το σημερινό συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων ανεξάρτητα κομμάτων που κανένας δεν μπορεί να μην σεβαστεί», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Η ενότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να αμαυρωθεί από ακραίους το σημερινό συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων ανεξάρτητα κομμάτων που κανένας δεν μπορεί να μην σεβαστεί

.