Αθλητική Κυριακή – Νίκες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιωνίου (1-0), είδε όμως έναν ακόμη διαιτητή φέτος να δοκιμάζει την… υπομονή του και τους κανονισμούς!

Επέστρεψε στις νίκες έστω με σχήμα οξύμωρο μιας και 26 τελικές προσπάθειες δεν μοιάζει φυσιολογικό να φέρουν μόλις ένα γκολ. Και πάλι καλά όμως για τον Ολυμπιακό που κάπως έτσι έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί που επί της ουσίας τον εκτροχίασε. Τα τρία ματς με Αστέρα, ΑΕΚ και Ατρόμητο που έφεραν μόλις δύο βαθμούς στο μάξιμουμ των εννέα. Μια διαδικασία που σταμάτησε με αυτό το 1-0 επί του Πανιωνίου με το γκολ του Οτζίτζα Οφόε (48′).

Αυτό που δεν τελείωσε όμως, και όπως φαίνεται δεν θα τελειώσει και όλας στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο τρόπος που οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζονται από τους διαιτητές. Αυτή τη φορά ήταν κάποιος Νεοφυτιάδης του συνδέσμου Κορίνθου, ο οποίος λέγεται ότι ήταν να βγει από τους πίνακες τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ξαφνικά την τελευταία στιγμή μια… αόρατη δύναμη άλλαξε τη μοίρα του στο παιχνίδι. Ο άνθρωπος που κατάφερε να μην δει αυτό:

Στο 6΄λεπτό και φυσικά στο 0-0. Στην πιο κραυγαλέα στιγμή της αναμέτρησης. Πως δεν το είδε; Έλα ντε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος δεν είναι ο πρώτος. Έχει χορτάσει ο πρωταθλητής από αντίστοιχες φάσεις και μάλιστα σε αναμετρήσεις που του στοίχισαν βαθμούς.

in.gr