Ο ομογενής Χρυσόστομος Δήμου αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεων

Νέα Υόρκη.- Για Τρίτη συνεχόμενη χρόνια ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Χρυσόστομος Δήμου συμμετάσχει ως αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεων του MIT Enterprise Forum Greece στο διαγωνισμό MITEF Greece  Startup  Competition, ένα διεθνή «επιταχυντή» για την ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση και την προώθηση της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας, με βάση τα ακόλουθα τρία κριτήρια: τεχνολογική καινοτομίαικανότητα επέκτασης στην παγκόσμια αγορά και δυναμική για ουσιαστικό αντίκτυπο στην οικονομία. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων.

Δεξιά, ο Πρόεδρος του παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών κ. Χρυσόστομος Δήμου και αριστερά ο εκδότης-διευθυντής της ΡΗΡ κ. Χρ. Μαλασπίνας.

Ο Χρυσόστομος Δήμου είναι Πρόεδρος των Περιφερειών Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικης του διεθνους ομίλου ROTO.  Είναι επίσης μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε επιμελητήρια & συνδέσμων επιχειρηματικότητας στις ΗΠΑ. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων , Ευρωπαϊκή Οικονομία και Επιχειρησιακή Έρευνα. Κατέχει επίσης Διπλώματα Ηγεσίας από το Harvard, MIT, Wharton, Columbia.