Ανατριχιαστικά στοιχεία για το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη!

Αθήνα.- Ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή, για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια το μεσημέρι της Δευτέρας (26.02.2018), στην περιοχή της Πετρούπολης.

Πρόκειται για έγκλημα και μάλιστα από τα πλέον φρικτά που έχουν σημειωθεί στα ελληνικά χρονικά. Όπως διαπίστωσε η κ. Σουλτάνα Μαριανού, η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή στο κορμάκι του άτυχου βρέφους, ο θάνατος του οφείλεται σε στραγγαλισμό και ασφυξία και μάλιστα με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα διαπίστωσε η ιατροδικαστής, το αγοράκι μισή ώρα μόλις μετά την γέννησή του, στραγγαλίστηκε με τον ομφάλιο λώρο του, τον οποίο ο δολοφόνος τύλιξε στο λαιμό του μωρού μαζί με ένα σχοινί και το έσφιξε, προκειμένου να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, πριν από την αποτρόπαια πράξη του, ο παιδοκτόνος γέμισε το στόμα του βρέφους μέχρι και τον οισοφάγο του με χαρτοπετσέτες, ώστε την στιγμή που το στραγγάλιζε να μην ακούγονται τα σπαραχτικά κλάματα του.

Βραδινές ώρες της Κυριακής, ο δράστης της δολοφονίας, ή κάποιο τρίτο πρόσωπο, πέταξε το παιδί στα σκουπίδια, αφού πρώτα το είχε τυλίξει σε ένα σεντόνι και τοποθετώντας το άψυχο κορμάκι σε μια σακούλα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, το άψυχο κορμάκι του νεογέννητου βρέφους βρισκόταν επί 10 ώρες μέσα στο κάδο απορριμάτων.

Έρευνες πόρτα πόρτα

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή της Πετρούπολης πόρτα πόρτα, αναζητώντας κάποια πληροφορία ή στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας.

Άλλωστε από τις έρευνες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, το βρέφος να πέταξε στα σκουπίδια η γυναίκα που το γέννησε, καθώς δεν θα ήταν δυνατόν στην κατάσταση της, μισή ώρα μετά την γέννα, να βγει από το σπίτι της.

Κατά συνέπεια στα σκουπίδια, το άψυχο κορμάκι του άτυχου μωρού πέταξε τρίτο πρόσωπο, ίσως ο ίδιος του ο πατέρας, ή κάποιος συγγενής της γυναίκας που το έφερε στο κόσμο.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ψάχνουν ιδιωτικά μαιευτήρια, κλινικές, δημόσια Νοσοκομεία, ακόμα και ιδιωτικά γυναικολογικά ιατρεία στην Αττική σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν γυναίκες που αντιμετώπισαν πρόβλημα μετά την γέννα και χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια.