Καίγεται από τα ξημερώματα η Β’ ΔΟΥ Λάρισας

Από τις 5:20 το πρωί είναι σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στο κτίριο της Β’ ΔΟΥ Λάρισας. Ζημιές, που δεν μπορούν μέχρι στιγμής να εκτιμηθούν, έχει υποστεί και το αρχείο της εφορίας, όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της υπηρεσίας Ελένη Τζιόρτζιου.

Η κ. Τζιόρτζιου δήλωσε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες ώστε να μην υπάρχει αρρυθμία από την επόμενη ημέρα, σημειώνοντας πως θα γίνει προσπάθεια το αρχείο να αναπαραχθεί.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 36 άνδρες με 11 οχήματα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που καίει το κτίριο που στεγάζεται η Β’ ΔΟΥ της Λάρισας, από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο επιχειρούν 18 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι οχήματα, ενώ μετά το τέλος της κατάσβεσης αναμένεται να γίνει αποκάθαρση.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλία αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Σκούπρα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν πυροσβέστες και οχήματα από όλη την Περιφέρεια.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ διεξάγεται προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ ειδικοί πραγματογνώμονες αναμένεται να ερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες.