Συνελήφθη 30χρονος που ασελγούσε σε 14χρονα αγόρια, στο Αγρίνιο

Αγρίνιο.- Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr  στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 30χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών. Η σύλληψή του έγινε μετά από την έκδοση εντάλματος από τον Ανακριτή Αγρινίου, κι ενώ νωρίτερα ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη.

Μετά μάλιστα από το «κύμα» καταγγελιών και προκειμένου να εξακριβωθούν αν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία ώστε να δοθεί η δυνατότητα συλλογής νέων μαρτυριών, ενδέχεται σύμφωνα με πληροφορίες να δοθούν στη δημοσιότητα η φωτογραφίες του 30χρονου προκειμένου αν υπάρχουν κι άλλα θύματα να τον αναγνωρίσουν και να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, τα οποία τέλεσε στο Αγρίνιο.

Τον απόλυτο εφιάλτη
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν δυο ανήλικα αγόρια όταν έπεσαν στην «παγίδα» του «δράκου» του Αγρινίου.

Ο 30χρονος παρακολουθούσε τα δύο παιδιά το τελευταίο διάστημα και τα αναζήτησε στο facebook. Εκείνα νόμιζαν ότι απέκτησαν έναν καινούργιο φίλο όμως όταν πήγαν να τον συναντήσουν για να δουν ταινία στο σπίτι του τότε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή…

Τα 14χρονα παιδιά αμέσως μετά τη φρίκη που έζησαν κατήγγειλαν στους γονείς τους το περιστατικό. Σοκαρισμένη από αυτά που άκουγε η μητέρα του ενός έτρεξε να βρει τον δράστη στην επιχείρηση που εργάζεται.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο 30χρονος «δράκος του Αγρινίου» επιτίθεται σε ανήλικα αγόρια. Σύμφωνα με καταγγελίες παραμονεύει έξω από σχολεία, φροντιστήρια και παιδικές χαρές.

Τα δυο παιδιά που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 30χρονο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Nέες διαστάσεις

Νέα διάσταση στην υπόθεση του 30χρονου παιδόφιλου που συγκλονίζει το Αγρίνιο, έδωσε ο δικηγόρος των δύο μανάδων (από τις τουλάχιστον τρεις συνολικά μέχρι στιγμής) που τα 14χρονα αγοράκια τους έπεσαν θύματα αποπλάνησης, Νίκος Καζαντζής, μιλώντας στην εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» του «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8».

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Καζαντζή υπάρχουν πληροφορίες οτι ο 30χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε περισσότερες από 20 περιπτώσεις αποπλάνησης στην περιοχή και όχι μόνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Εισαγγελέας Αγρινίου, ο οποίος την χειρίζεται με την δέουσα και την απαιτούμενη προσοχή που της αρμόζει.

Υπενθυμίζουμε οτι την υπόθεση αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή 2 Μαρτίου η εφημερίδα «Συνείδηση».

in.gr/Η Φωτογραφία είναι από το sinidisi.gr