Διαμαρτυρία κατοίκων στο Πεδίον του Άρεως – Η Μιμή Ντενίση έβαψε τοίχο

Για μια ακόμη φορά κάτοικοι από το Πεδίο του Άρεως συγκεντρώθηκαν στο πάρκο για να διαμαρτυρηθούν για την εικόνα εγκατάλειψης.
Με σύνθημα «Σπάμε στη σιωπή – Φυλακή στους εμπόρους, φροντίδα στους χρήστες» το ραντεβού δόθηκε στο Green Park.
Η επιτροπή κατοίκων «Επιμένουμε Πεδίον του Αρεως» αναφέρει πως στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 500 Αθηναίοι και απαίτησαν να σταματήσει η υποβάθμιση της περιοχής και να βρεθεί λύση με αξιοπρέπεια για όλους, γείτονες και τοξικοεξαρτημένους.
Εθελοντές από τους Επιμένουμε Πεδίο του Αρεως έβαψαν όλη την πρόσοψη του κτιρίου του Green Park συμβολικά, απαιτώντας ένα Πεδίο του Άρεως ελεύθερο, καθαρό, ασφαλές.
Οι διοργανωτές στις ομιλίες τους τόνισαν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι υπεύθυνοι φορείς υποχρεούνται να δώσουν άμεσα λύση.
Προσκάλεσαν δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους αρμοδίους (την Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο και τους υπουργούς Υγείας, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης ) σε ανοικτή συζήτηση την 1η Απριλίου στο ΑΛΣΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ για να παρουσιάσουν τα σχέδια και τις δεσμεύσεις τους για τη ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, με έμφαση στο Πεδίο του Άρεως.
Εκεί βρέθηκε και η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση η οποία πρωτοστατεί στον αγώνα αναβάθμισης της περιοχής, αλλά και ο Γιώργος Πατούλης.
Lifo.gr