Τα πλήρη εξώδικα των Παμμακεδονικών προς Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένο

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Αθήνα.- Με την δημοσίευση, μέσω της Panhellenic Post,  των πλήρη κειμένων των τριών εξωδίκων επιστολών που εστάλησαν προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και «σε όλο το κοινοβούλιο», απαντά η Νίνα Γκατζούλη, Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, στην δήλωση, από το βήμα της Βουλής, του Προέδρου Νίκου Βούτση ότι οι ..  μοιράστηκαν σήμερα στους Έλληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων της οικουμένης, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια εάν αποτολμήσει κανείς να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης εάν και όποτε έρθει στη Βουλή για σύνθετη ονομασία».

Το email που λάβαμε από την κυρία Γκατζούλη, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που, μετά τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής, της είχαμε απευθύνει, έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κ. Μαλασπίνα,

Αυτό είναι το εξώδικο που εστάλη στους κυρίους Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο. Το ίδιο εξώδικο στάλθηκε σε όλο το κοινοβούλιο. 

Με εκτίμηση,

Νίνα Γκατζούλη 

Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».

Παραθέτουμε τα κείμενα:

Εξώδικο-Κοτζιάς

Εξώδικο-Πρωθυπουργός

Εξώδικο-Καμμένος