Πολυάριθμοι “τοκετοί” στην Ιταλία ενόψει αρχαιρεσιών στην Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας

Μεγάλος αναβρασμός στην Ομογένεια της Ιταλίας ενόψει του επικείμενου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ιταλίας στη Μεσσήνη της Σικελίας που θα αναδείξει σε τρεις εβδομάδες τη νέα Ηγεσία της Ομογένειας.

Κοινότητες αρχίζουν να κυοφορούνται και να συγκροτούνται πυρετωδώς και στις πιο απόμακρες γωνιές της Ιταλίας, συσπειρώνοντας τα ξενιτεμένα μέλη του Ελληνισμού.

Τα διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης ήδη καταγράφουν τα αυξημένα και εντυπωσιακά ποσοστά νέων Κοινοτήτων στις παρακάτω πόλεις της Ιταλίας με σημαντικό ελληνικό πληθυσμό: Canicattì, Occhiobello, Donnadolce, Purgatorio, Pocapaglia, Belsedere, CasalePusterlengo, Altolà, Strangolagalli, Golasecca, Godo, Portobuffole, Femminamorta, Casa del Matto, Fighine, Gnocca, Fallo, Camposanto, Croce del Gallo κ.ο.κ.

Ένας πρωτοφανής δυναμισμός χαρακτηρίζει  τα νέα  αυτά αποκυήματα ευφάνταστων και γόνιμων αναγεννητών του παροικιακού Ελληνισμού.

Είναι βέβαιο ότι οι φωτισμένοι ανασυγκροτητές της Ομογένειας Ιταλίας ανοίγουν ένα νέο δρόμο που θα επιτρέψει στον ομοσπονδιακό φορέα να εξακτινωθεί σε παγκόσμια πλέον γεωγραφικά πλάτη.

Μετά μια διετία πλούσιας εθνικής και πολιτιστικής προσφοράς στο εγχώριο παροικιακό προσκήνιο, το απερχόμενο ΔΣ της ΟΕΚΑΙ θα περάσει τη σκυτάλη σε μια ανανεωμένη ηγεσία με συμβούλους που έχουν διακριθεί για το καθόλου συναινετικό και πατριωτικό έργο τους.

Ο Κελλιανός θα παρακολουθεί με άγρυπνο μάτι την υποβοηθούμενη ή μη αναπαραγωγή νέων παροικιών και ενδεχομένως πολυδύμων κυήσεων και δεν θα παραλείπει να ενημερώνει όπως πάντα τους αναγνώστες του για τις προβλεπόμενες νεώτερες κυήσεις με φυσιολογική ή υποβοηθούμενη σύλληψη.

Πλούσια τα ελέη του Πρίαπου στη γη των Ποσειδωνιατών.

Προσεχώς λοιπόν νέες αναρτήσεις για την ανεξήγητη αυξημένη γονιμότητα επώνυμων ανδρών και γυναικών  της Ομογένειας Ιταλίας και προπάντων στην περιοχή της Καμπανίας.

 

Πηγή:Kellianos