Αυτοί κατηγορούνται για την δολοφονία του ζεύγους στην Κύπρο

Λευκωσία.- Τέσσερις είναι μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού στη Λευκωσία. Εγκέφαλος θεωρείται ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής που συνελήφθη πρώτος από τις αρχές. Συγγενής του 15χρονου γιου του ζευγαριού εκφράζει στον ΑΝΤ1, την αγωνία του για την μετέπειτα ζωή του ανήλικου.

«Δεν εμπλέκεται σε οτιδήποτε, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι γι αυτό το παιδί να ξαναμπεί ομαλά στην τάξη του αύριο, να μπει στον κύκλο των φίλων. Είναι μια δύσκολη κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σχετικά με τον δολοφόνο είπε πως «μπορεί αυτός ο άνθρωπος να ήταν υπό την επήρεια ουσιών, οι οποίες προκάλεσαν αμοκ, προκάλεσαν σχιζοφρενείς τάσεις και εκεί που δεν βρήκε το χρηματοκιβώτιο, γιατί πήγε να κλέψει και δεν έβρισκε τα λεφτά που ήθελε κατελήφθη από αμόκ.

Αυτά είναι τα μέλη τη συμμορίας – Ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν

Οι τέσσερις συλληφθέντες ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν εάν χρειαστεί, πράγμα που έκαναν αν και είχαν ως αρχικό κίνητρο τη ληστεία. Ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής ήταν ο πρώτος που συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες ο κεντρικός “εγκέφαλος” της συμμορίας. Είχε συναντηθεί με την αλλοδαπή κοπέλα του Σάρα Σιάνς, τον ετεροθαλή αδερφό του Λευτέρη Σολωμό καθώς και τον τέταρτο κατηγορούμενο Μάριο Χατζηξενοφώντος μια μέρα πριν τη στυγερή δολοφονία, για να καταστρώσουν το σχέδιο δράσης τους.

enikos.gr