Σάλος στη Βουλή με βουλευτή της Χ.Α.: Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν βίτσιο και θέλουν παιδί αντί κατοικίδιο

Σάλο προκάλεσε στη Βουλή η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατά τη συζήτηση για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής έγινε μετά τα όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν πρέπει να είμαστε υπερευαίσθητοι σε θέματα όπως η αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια», σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε πως η κοινή ευρωπαϊκή ηθική δεν είναι ούτε η ατομική ηθική ούτε η ηθική της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Απαντώντας σε εκείνους που προβάλλουν το ζήτημα καταλληλότητας ενός ομόφυλου ζευγαριού, έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση της ανάδοχης κοπέλας από την Κύπρο, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον θετό της πατέρα, ο οποίος ήταν ιερέας.

«Συμμερίζομαι την άποψη του κ. Βενιζέλου», ανέφερε λίγο αργότερα η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας την ανάγκη να ενημερωθεί σε βάθος η ελληνική κοινωνία για το θέμα αυτό. Και κάπου εκεί ξεκίνησε την τοποθέτηση του ο κ. Ηλιόπουλος προκαλώντας αντιδράσεις.

«Πλειοδοτείτε λοιπόν με τον κ. Βενιζέλο, ποιος θα δώσει περισσότερα δικαιώματα; Θα θέλατε τα παιδιά σας να κάνουν σύμφωνο με ομόφυλο και τα παιδιά να μεγαλώσουν έτσι;», ισχυρίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με συνάδελφους του να αντιδρούν και να κάνουν λόγο για ρητορική μίσους.

Ο κ. Ηλιόπουλος, όμως, συνέχισε στο ίδιο ύφος, μιλώντας για «βίτσιο» κάποιων ανθρώπων που θέλουν «να πάρουν παιδί αντί κατοικίδιο».

«Δεν μπορεί να μένει αναπάντητη η ρητορική μίσους», παρενέβη η Αννέτα Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «αναφέρει τα παιδιά ως κατοικίδια, μιλάει για ανώμαλους».

Πηγή:Ant1