Σοβαρά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική

Αθήνα.- Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε σε πολλές περιοχές η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Αττική την τελευταία ώρα. Δεκάδες κλήσεις δέχεται η Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων από σπίτια, ενώ σημειώνονται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα με κλειστούς δρόμους, λόγω πλημμύρας. Ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία, αφού η κίνηση είναι αυξημένη, συνιστάται στους οδηγούς.

[πηγή φωτογραφίας: ευρωκίνηση]

Τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες ενώ είναι κλειστή η Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα και στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Φωτογραφία από την Πειραιώς στο ύψος Πετράλωνα-Γκάζι

Επίσης η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα στην υπόγεια γέφυρα Λιάσκου, στην περιοχή της Ελευσίνας.

Ενδεικτική της έντασης της βροχής είναι η οριστική διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Ξάνθη, με το γήπεδο στη Λεωφόρο να μετατρέπεται σε λίμνη.

Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 30 κλήσεις για απάντληση υδάτων σε περιοχές που βρίσκονται περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής παρενέβησαν μεταξύ άλλων στις οδούς Πατησίων, Μιχαήλ Βόδα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Ιουλιανού και στην Ακαδημία Πλάτωνος

Χαλαζόπτωση στα βόρεια προάστια

Στα βόρεια Προάστια, η κακοκαιρία ξεκίνησε με χαλαζόπτωση.